Meer over mij

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij. Begrijpelijk, want je wilt natuurlijk wel een fotograaf boeken die bij jou past. Ik vertel je graag wat meer over mezelf en mijn fotografie zodat je een goed beeld krijgt van wie ik ben, wat mijn stijl fotografie is en het belangrijkste: of ik als fotograaf bij jou pas.

Toen ik jong was droomde ik van het hebben van een spiegelreflexcamera. Ik hield van creatief bezig zijn en het maken van foto’s. Ik versleet heel wat wegwerpcamera’s toen m’n ouders voorstelde dat het misschien leuker was om een digitale camera te kopen. Tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie kreeg ik voor het eerst les in fotografie en ik wist: dit is echt wat voor mij. Dus mijn digitale camera werd ingeruild voor een spiegelreflexcamera en inmiddels zijn we alweer drie spiegelreflexcamera’s verder, oeps! Het creëren van mooie plaatjes, het vastleggen van echte emoties, het bewerken van de foto’s en uiteindelijk het blij maken van mensen met mijn werk. Dat is waar het voor mij om draait en waar ik gelukkig van word.Ik wil mensen vastleggen zoals ze zijn. Geen ingewikkelde poses of dingen waar je je niet goed bij voelt: gewoon zoals jij bent op je allermooist. Wees niet bang, ik begrijp dat een fotoshoot in het begin heel ongemakkelijk kan zijn. Je mag dit ook gerust tegen me zeggen. Ik ben sociaal en vrolijk en stel je graag op je gemak voor m’n camera. Als het moet doe ik met liefde een gek dansje als jij daardoor met een stralende lach op de foto staat. Ik luister naar jouw wensen en ideeën. Mijn doel is om jouw als klant positief te verrassen met de foto's zodat je tevreden bent met het resultaat. Klanten zeggen over mij dat ik gezellig en relaxed ben tijdens een fotoshoot en dat is ook precies wat ik wil uitstralen. Ik wil dat jij met een goed gevoel naar huis gaat en genoten hebt van de shoot. Ik wil geen staatsieportret afleveren, maar foto’s van echte momenten met echte emoties. Ik fotografeer het liefst buiten in de natuur, maar ik heb ook een studio tot mijn beschikking die ik in mijn eigen stijl ingericht heb. Geen groot wit achtergronddoek waar je op mag gaan staan, maar een studio met gezellige, sfeervolle settings.

Linde te Koppele

Na al dit gepraat over mijn fotografie, nog kort wat over mezelf en de start van mijn bedrijf: Ik ben Linde, 23 jaar en woon in Winterswijk. Ik word blij van gezellige mensen, voetbal, eten, honden, grafisch ontwerp, mooie schoenen en natuurlijk fotografie! Mijn telefoon en Pinterest staan vol met inspiratie voor mooie foto’s en grafisch ontwerp en het liefst ben ik hele dagen door creatief bezig. Ik ben breed begonnen met mijn bedrijf. Zo fotografeerde ik onder andere gezinnen, dieren, evenementen en bedrijven en ontwierp ik logo’s, folders en posters. Vanaf 2020 richt ik me op wat ik het liefst doe: het fotograferen van stelletjes, gezinnen, baby’s en bruiloften. Hoewel ontwerpen ook een grote passie van me is, heb ik ervoor gekozen om me binnen mijn bedrijf vol te richten op mijn grootste passie: fotografie! Daarnaast werk ik maandag t/m donderdag als Social Content Marketeer bij een heel leuk bedrijf in Winterswijk.

 

Spreekt mijn stijl jou aan? Natuurlijke, sfeervolle foto’s zonder te veel nabewerking? Dan hoor ik dat graag! Neem gerust contact met mij op via mail of social media of vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Liefs Linde