top of page

Meer over Linde

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij. Begrijpelijk, want je wilt natuurlijk wel een fotograaf boeken die bij jou past. Ik ben Linde, 26 jaar en woon in Winterswijk. Ik word blij van gezellige mensen, voetbal, eten, honden, grafisch ontwerp, mooie schoenen en natuurlijk fotografie! Sinds 2023 richt ik me binnen mijn bedrijf op wat ik het liefst doe: zwangerschappen, baby's en bruiloften fotograferen. Daarnaast werk ik maandag t/m donderdag als Online Content Manager bij NPO Zapp en Zappelin.
 

Toen ik jong was droomde ik van het hebben van een spiegelreflexcamera. Ik hield van creatief bezig zijn en het maken van foto’s. Ik versleet heel wat wegwerpcamera’s toen m’n ouders voorstelde dat het misschien leuker was om een digitale camera te kopen. Tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie kreeg ik voor het eerst les in fotografie en ik wist: dit is echt wat voor mij. Dus mijn digitale camera werd ingeruild voor een spiegelreflexcamera en verschillende cursussen volgenden om te groeien als fotograaf.

 

Het creëren van mooie plaatjes, het vastleggen van echte emoties, het bewerken van de foto’s en uiteindelijk het blij maken van mensen met mijn werk. Dat is waar het voor mij om draait. Ik wil mensen vastleggen zoals ze zijn. Geen ingewikkelde poses of dingen waar je je niet goed bij voelt: gewoon zoals jij bent op je allermooist. Wees niet bang, ik begrijp dat een fotoshoot in het begin heel ongemakkelijk kan zijn. Je mag dit ook gerust tegen me zeggen.

Linde-te-Koppele-Fotografie-en-Ontwerp.jpg

Ik ben sociaal en vrolijk en stel je graag op je gemak voor m’n camera. Klanten zeggen over mij dat ik gezellig en relaxed ben tijdens een fotoshoot en dat is ook precies wat ik wil uitstralen. Ik wil dat jij met een goed gevoel naar huis gaat en genoten hebt van de shoot. Ik fotografeer het liefst buiten in de natuur, maar ik heb ook een studio tot mijn beschikking die ik in mijn eigen stijl ingericht heb. Geen groot wit doek waar je op mag gaan staan, maar een studio met gezellige, sfeervolle settings.

Spreekt mijn stijl jou aan? Natuurlijke, sfeervolle foto’s zonder te veel nabewerking? Dan hoor ik dat graag! Neem gerust contact met mij op via mail of social media of vraag voor een bruiloft vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Liefs Linde

bottom of page